För dig och din hoj

30 dagars öppet köp & snabba leveranser

  • Uppsala 018-39 52 80
  • Strängnäs 0152-33 11 50

SUPERSALE! Spara upp till 40000kr

Köp en UTV eller ATV till pangpris!

Nu har vi köpt upp hela Sverigelagret av Hisun UTV och ATV.
Är du ute efter en ATV eller en UTV så passa på nu innan de tar slut!
Spara upp till 40000:-

UTV 500 till pangpris
49 900:-

HS500 UTV -14

En gedigen arbetshäst med de rätta tillbehören så som vinsch, dragkrok, sidodörrar, praktiskt tak och ett metallinklätt tippbart flak för alla tänkbara situationer. Taket och de rejäla sidodörrarna skyddar mot sol, regn och lerstänk väldigt bra samt det smidiga formatet gör att du tar dig fram överallt utan problem på alla väglag. Kan kompletteras med tillbehör så som snöplog och kärra vilket gör att den kan användas till allt du kan tänka dig, året runt, utan problem. Med 2 års försäkring samt mc-registrering finns de inget som stoppar dig om du så behöver en riktig arbetsmaskin eller från att utforska allt Sverige har att erbjuda i alla dess underbara miljöer.

Ord.pris 79 900:-
Nu till pangpris

49900:-

 

ATV 800 till superpriset
54 900:-

HS800 ATV  -14

En maskin med mycket mer än man kan önska sig! med en 2500 vinsch framtill och dragkrok i bak finns det inget den inte kan användas till. Med finesser så som servo, heltäckande handtagsskydd, framrack och bakrack samt ett bekvämt passagerarsäte finns det oändliga användnings områden då den både är rolig och praktisk att använda. Med en CVTech-IBC koppling ger de dig kvickare gaspådrag och ökad tillförlitlighet i alla lägen då den inte bara är din bästa vän på gården utan går minst lika bra i stadstrafiken. Med 55 HK och 90 NM finns de mer än tillräckligt med kraft i motorn för vilka äventyr som än väntar och med 2 års garanti samt att den är MC-registrerad får du de bästa av alla världar.

Ord.pris 94 900:-
Nu till pangpris 54 900:-

HS800 UTV till kanonpriset
59 900:-

HS800 UTV

Är du ute efter det ultimata arbetsfordonet? Nu kan du sluta leta då denna maskin är bland de absolut värsta du kan få tag på. Med 55HK och 90 NM i motorn samt svarta Warrior aluminiumfälgar, Wanda-däck, CVTech-IBC koppling som ger kvickare gasrespons och hög tillförlitlighet, nätdörrar, praktiskt tak och vindruta gör att det verken finns väder eller väglag som stoppar dig från att ta dig fram. Med en 3500 vinsch fram och en 50 mm dragkula bak gör användningsområdena oändliga. Flaket kan lastas med så mycket som 150 kg så du får med dig allt du kan tänka dig och lite till. Med ett genomtänkt chassi med hög markfrigång och ett smidigt format tar du dig fram utan problem på alla underlag. Förvaring mellan sätena, justerbara säten, passagerarhandtag och ratt gör att du kan få de precis som du vill med högsta komfort och med Turfmode kan du skydda gräsmattan för längsta livslängd på din mark. Då dessa är MC-registrerade betyder de att du kan ta dig fram i alla miljöer och med 2 års garanti för att du ska känna dig säker.

Ord.pris 99 900:-
Nu till pangpris 59 900:-

Sulas MC

  • Victory
  • Suzuki
  • MV
  • Indian Motorcycles
  • Quadro
  • HiSun
  • Husqvarna
  • Arctic Cat