För dig och din hoj

  • Uppsala 018-39 52 80 Telefon Öppettider 10-18
  • Strängnäs 0152-33 11 50

Indian Scout Sixty

Nu har vi leveransklara Indian Scout Sixty till special pris!*

Ordinarie pris 131 900kr
Nu 119 900kr

Vill du bli en i Indian familjen?
Nu kan vi leverera Indian Scout Sixty inom en timme!
Legenden består.Arvet från legendariska Scout förs vidare i nya Scout Sixty. Välbalanserad, lätt och smidig. Scout Sixty är den perfekta instegsmodellen i Indian Motorcycle-familjen.

 

Ny 999 cc motor Ny motor på 999cc. Perfekt anpassat för det lätthanterliga chassiet men samtidigt med kraft så det räcker. Tillsammans med den femväxlade lådan har du här en prisvärd customhoj i äkta Indian-utförande. Starta din hoj och bli en del av legenden.

  Den lätta men ändå stabila ramen där motorn är en bärande del förbättrar köregenskaperna och höjer nöjesfaktorn för en maximalt tillfredsställande körupplevelse.

Svart solosäte Det nyaste tillskottet i Scoutfamiljen har ett svart solosäte som är lika bekvämt som det är snyggt.

Låg, lätt och välbalanserad Scout Sixty är lätt och har en låg sitthöjd på 64 cm. Detta bidrar till känslan av en välbalanserad och smidig motorcykel.

Den låga tyngdpunkten och väl tilltagna lutningsvinkeln ger dig förtroende att hantera Scout Sixty i såväl höga som låga hastigheter och olika körförhållanden.

Vätskekyld Scout Sixtys vätskekylda V-Twin har utvecklats för att ge dig bästa möjliga körkänsla så att du känner dig trygg i att utnyttja alla de 78 hästkrafterna som den genererar.

  Modern teknik som säkerställer bästa funktion under alla förhållanden och i alla hastigheter. Effektiv elektronisk bränsleinsprutning, balansvikter och 5 växlar, effektiv och pålitlig vätskekylning, ger föraren en oöverträffad körupplevelse.

Scout Sixtys bromssystem håller mycket hög standard. ABS-funktionen tillåter dig att köra säkert och få stopp på din motorcykel i alla lägen med bibehållen trygghetskänsla.

Svarta strålkastare Svart strålkastare med drag av Indian Scout-modellens originalstrålkastare som går bra ihop med andra svarta detaljer.

Passande tillbehör Utrusta din Scout Sixty med autentiska Indian tillbehör. Du kan enkelt anpassa körställningen till din längd.

Gjuten aluminiumram Den gjutna aluminiumramen är designad för att integrera motorn som en bärande del vilket ger ett stabilt chassi och minimerar vibrationer. Triangeldesignen var mycket populär på 1920-talets original Scout.

Svartlackat styre Det svartlackade styret matchar både motorn och ramen.

Skärmarna De tilltalande skärmarna med linjespel hämtade från äldre Scoutmodeller bidrar till den klassika looken och känslan av en äkta Indian Scout.

Flat Back gjutna aluminiumfälgar Feta svartlackerade aluminiumfälgar som matchar hojens customdesign perfekt.

*Gäller nya Indian Scout Sixty 2016 års modell

Sulas MC

  • Victory
  • Suzuki
  • Indian Motorcycles
  • Quadro
  • Husqvarna
  • Arctic Cat
  • Honda