1783 kubik bultande muskler

Letar du efter en muskelkryssare med elegant och sportig design som får adrenalinet att flöda? Du kan sluta att leta – du har hittat den.
Vi presenterar Intruder M1800RBZ.

Intruder är den mest kraftfulla cruiser Suzuki någonsin har tillverkat. Den vätskekylda 1,783-kubiks V-twin-motorn med fyra ventiler per cylinder och SDTV digital bränsleinsprutning ger dig all den kraft du behöver, när du behöver det.

M1800RBZ levererar oöverträffad prestanda i kombination med iögonfallande styling. M1800RBZ har ett avancerat chassi byggt såväl för lugn cruising genom stan som för långfärdskörning ute på landsvägarna runt om i Europa. Dess oöverträffade kapacitet är utvecklad från Suzukis mästerskapsvinnande racing-arv. Motorn är trimmad för att producera massivt vridmoment hela vägen från tomgång upp till rödstrecket, som omvandlas till acceleration som du måste känna för egen del för att tro på.  Den stora V-twin-motorn producerar också ett dovt, aggressivt muller som identifierar M1800RBZ som det kraftpaket det är.

Nyhetsbrev

Var först med att få uppdateringar om nya produkter, event och liknande.


Sulas MC

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå