Måndagen den 9 januari 2017 kommer alltid att vara en dag som förändrade MC-historien.

Med detta inlägg vill jag dela med mig av mina tankar som återförsäljare för Victory motorcyklar.

Jag kan med handen på hjärtat säga att vi alla blev tagna på sängen av nyheterna.

Att ha fått vara med och lansera ett helt nytt mc-märke är det inte många som får vara med om. Jag kan säga att resan vi på Sulas har gjort med er Victory-åkare är helt otrolig och jag är så tacksam för dessa år.

Även om det kan kännas vemodigt så kan jag samtidigt även förstå att det är tufft att ha två motorcykelmärken under samma tak. Därför har nu Polaris valt att avveckla Victory och lägga allt fokus på Indian framöver.
Detta betyder absolut inte att Victory-hojarna inte är välbyggda – för är det en sak jag vet med säkerhet så är det att Victory är och alltid kommer att vara välbyggda hojar.
Jag tror personligen inte att all den utvecklingen som är lagd på Victory kommer att gå till spillo utan jag tror att den kommer att leva kvar i framtidens Indian-modeller.
Med detta vill jag säga att vi nu går mot en spännande tid som vi med nyfikenhet ser fram emot.

Vi kommer givetvis fortfarande att vara Victory-återförsäljare och ta väl hand om både våra nya och gamla Victory-kunder. Precis så som vi har gjort sedan 2010.

Är du en Victory-ägare ska du vara stolt, du har en väldigt unik motorcykel där hemma. När vi började den här resan 2010 så användes sloganen ”En sån här har inte din granne”.
De stämde 2010 och de stämmer även idag.

Är du inte redan en i Victory-familjen så har du fortfarande chansen att bli det och därmed få möjligheten äga en bit motorcykelhistoria.

Detta var allt för mig denna gång.

V for Victory!

Carl-Sune Sula Nygren

Vi har fortfarande delar och tillbehör till din Victory

Nyhetsbrev

Var först med att få uppdateringar om nya produkter, event och liknande.


Sulas MC
Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå

Tillbaka Upp