Sulas MC ATV, UTV, ORV

Vilken ATV passar dig?

Hos oss hittar du fordon från Kymco, Polaris och Suzuki.

Vare sig det är en fyrhjuling till att ploga uppfarten hemma vid huset eller en arbetshäst till gården så har vi maskinen för ändamålet!

Vill du ha din maskin terräng- eller traktor-reggad?
Vad är skillnaden?
Vi hjälper gärna till att just efter dina behov och önskemål att hitta en maskin åt dig!

Kymco ATV LED ramp

Kymco

Work with power Ride with passion

Kymco som varumärke har funnits i över 30 år, men faktum är att deras historia går betydligt längre tillbaka i tiden än så. Redan på 60-talet byggde Kymco mopeder och motorcyklar under ett annat varumärke, och på 80-talet inleddes ett nära samarbete med den japanska Honda-fabriken. Idag är Kymco ett av de ledande varumärkena inom ATV och ligger i topp vad gäller sålda maskiner på flera europeiska marknader.

Mer om Kymco
Polaris ATV Sportsman 570

Polaris

Populära Sportsman 570

Sportsman 570 har alltid varit byggd för att klara alla tänkbara arbetsuppgifter.
Den helt nya Sportsman 570 plattformen uppgraderas rakt igenom och levererar än mer nytta. Med andra ord, Den bästa blev just bättre. Listan med förbättringar är imponerande med en ny modern design hela vägen.

Fler Polaris-modeller här!
Suzuki Kingquad_750

Suzuki

Kingquad Kung på jobbet Kung på fritiden!

Suzuki KINGQUAD har ända sedan introduktionen 1991 satt standarden för hela ATV-världen. Och årets modell är inget undantag. Med sin moderna vätskekylda motor och elektroniska insprutningssystem ger den mer kraft, komfort och terrängförmåga än någonsin tidigare.

Lär mer om Suzuki här!

Våra märken

Loggo Kymco ATV
Polaris loggo

Här hittar du de maskiner som just nu finns inne!

**Gäller Sportsman 570 EPS terräng – traktor, Sportsman 570 EPS SE Black edition – traktor, Sportsman 570 EPS Hunter edition – traktor,
Sportsman 570 EPS Agri – traktor, Sportsman 570 EPS SP – traktor, Sportsman 570 EPS SP Öhlins – traktor, Sportsman 570 EPS X2 traktor – terräng
Sportsman 570 EPS X2 Nordic pro – traktor, Sportsman Touring 570 EPS/SP – traktor

Nyhetsbrev

Var först med att få uppdateringar om nya produkter, event och liknande.


Sulas MC
Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå

Tillbaka Upp